— NOSALTRES

Institut Sarró és aquí per ajudar-te

— NOSALTRES

Institut Sarró és aquí per ajudar-te

Ens prenem la teva salut mental molt seriosament des de fa més de 90 anys

La vinculació de la família Sarró amb la psiquiatria es va iniciar a principis del segle passat, quan el Dr. Ramón Sarró (1900-1993) va tornar d’una estada a Viena com a deixeble de Sigmund Freud, i va decidir dedicar la seva pràctica professional a la psiquiatria, especialitat en què va arribar a ser un referent internacional. Els seus fills, l’Artur (1933-2008) i la Blanca (1937), també psiquiatres, es van incorporar a la seva consulta a l’Eixample de Barcelona, on tots dos van exercir durant més de 50 anys, preocupant-se sempre d’aconseguir el màxim benestar dels seus pacients i fent de l’honestedat la seva bandera, guanyant-se així el seu respecte i estima.

Actualment, Salvador Sarró segueix amb la tradició familiar oferint una assistència psiquiàtrica de qualitat, conscient de l’enorme transcendència de l’impacte que té un bon equilibri mental i emocional a la vida de les persones.

Institut Sarró segueix ubicat a l’Eixample de Barcelona, en unes instal·lacions condicionades per poder oferir una assistència de qualitat i confort, i ha ampliat el seu equip professional (psiquiatres, psicòlegs clínics i neuròlegs) per cobrir les necessitats relacionades amb salut mental cuidant tant el vessant mèdica com la psicològica.

La nostra filosofia és la de cuidar al màxim
als nostres pacients

Transparència

Ens agrada proporcionar informació clara dels tractaments que oferim.

Excel·lència

Garantim els millors tractaments disponibles i la cerca del més eficaç.

Integritat

No proposem visites innecessàries i només sol·licitem aquelles proves o exploracions clínicament justificades.

Compromís

Ens impliquem en la prevenció de la salut mental, especialment la dels joves.

Sensibles al tracte

Acompanyem cada persona de manera propera i respectant les seves demandes i la seva autonomia.

Privacitat

Amb nosaltres tens la confidencialitat
garantida.

Les nostres instal·lacions

Institut Sarró s’ubica en unes instal·lacions cèntriques i ben comunicades, de més de 150 metres quadrats al Carrer de Muntaner núm. 200, a l’Eixample de Barcelona.

Les noves instal·lacions, més àmplies, càlides i ben condicionades ens han permès millorar la qualitat i el confort dels nostres serveis