Dra. Connie Capdevila Brophy

Psicòloga Clínica. Col·legiada núm. 8311 (COPC)

La Dra. Connie Capdevila Brophy és llicenciada i doctora en Psicologia, especialista en Psicologia clínica, Psicoteràpia, Mediació i Coordinació de parentalitat.

Està acreditada en Psicologia educativa i en Gestió de conflictes/mediació pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), certificada per EuroPsy en Psicoteràpia i Psicologia i forma part del registre de profesionals mediadors del Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya.

Té més de 35 anys d’experiència professional. Després de treballar 9 anys a Nova York, on va exercir com a directora d’una clínica d’alcoholisme i problemes de salut mental, va tornar a Barcelona el 1995. Ofereix serveis individualitzats a adolescents, adults i les seves famílies i parelles amb crisis puntuals o problemes de llarga durada. Ajuda a afrontar de manera efectiva problemes emocionals i conductuals, conflictes relacionals, ruptures de parella, coparentalitat, alcoholisme, depressió, ansietat, dèficit d’atenció/hiperactivitat i estrès posttraumàtic.

Actualment compagina la consulta privada amb altres activitats, inclosa la docència. Al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) va coordinar el grup de treball de coordinació de parentalitat per a separacions d’alta conflictivitat (2013-2018); va formar part de la Junta de Govern del COPC (2018-2022) i actualment és vicepresidenta de la Secció d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes (2023-2026) i vicepresidenta de la Societat Catalana de Mediació en Salut.