Dr. Javier Santolaria Giner

PSICOGERIATRE. COL·LEGIAT NÚM 080840803 (COMB)

El Dr. Javier Santolaria Giner, MD, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Saragossa. És especialista en Medicina Familiar i Comunitària via MIR a l’Hospital de Viladecans, i també especialista en Geriatria via MIR a l’Hospital de San Juan Despí Moisès Broggi. 

Posteriorment va complementar la seva formació amb la obtenció d’un Màster en Psicogeriatria per la Universitat Autònoma de Barcelona, i és membre de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia (SEGG).

Actualment desenvolupa la seva activitat professional com a Director Mèdic de la Clínica de Molins de Rei, un centre mèdic amb una unitat d’Hospitalització de atenció especialitzada en el pacient geriàtric, on coordina la Unitat de Geriatria i Demències.

Es el responsable de atendre a les consultes per estudi de deteriorament cognitiu, fer el diagnòstic, valorà el tractament, seguiment dels pacients i assessorament als familiars sobre la evolució de la malaltia per ajudar i acompanyar tant al pacient com a la seva família en a la presa de decisions segons l’evolució del trastorn degeneratiu. 

Durant la seva trajectòria professional acumula experiència en el maneig tant de l’àrea de la psicogeriatria i les demències com dels diferents síndromes geriàtrics, maneig de les patologies cròniques pròpies de l’ancià, les descompensacions, experiència en el pacient pal·liatiu tant oncològic, mèdic ó per evolució de malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer, sempre tenint en compte una visió global del pacient geriàtric i de suport al cuidador principal.